Open op woensdag & vrijdag vanaf 16u en op zaterdag & zondag vanaf 18u
In de schoolvakanties ook op maandagavond vanaf 16u

Menu

Feestje bouwen

Je hebt iets te vieren en wil dat doen in je jeugdhuis? Dat kan, maar hou rekening met een aantal belangrijke voor- en nadelen hieronder waarmee je akkoord moet zijn.

Wat kan je verwachten van Krak?

 •  Je kan je gasten trakteren met losse bonnetjes of een gratis vat (180 pintjes) aan jeugdhuistarief, een tarief die een heel stuk lager is dan in de horeca.
 •  Je kan hapjes / broodjes meebrengen voor je gasten en eventueel een aperitief om te schenken.
 •  De stuurgroep van Krak zorgt voor de bestelling van de drank, het vullen van de frigo’s vooraf en zet alles klaar. Tijdens de avond heeft de stuurgroep een ondersteunende rol.
 •  De jarige kan kosteloos gebruik maken van de infrastructuur van Krak (meubilair, frigo’s, geluidsversterking, terras, …).
 •  De jarige kan -indien gewenst- één of meerdere DJ’s aanstellen. Kosten daaraan verbonden, of voor het bijhuren van materiaal, zijn voor de jarige.

 

Wat we verwachten van jou:

 •  Wij zijn een vereniging met een ontmoetingsruimte die steeds toegankelijk moet zijn voor haar leden. Openbare feestjes zijn mogelijk, privéfeestjes kunnen dus niet.
 •  Het gebruik van Krak is gratis. Wij kunnen en mogen géén vaste kosten aanrekenen of een huurprijs vragen. Maar… ter compensatie vergoeden we onze kosten (verwarming, elektriciteit, …) met de omzet aan de bar, die volledig voor Krak is. Eigen drank meebrengen kan niet (met uitzondering van aperitief).
 • De jarige engageert zich om medewerkers te zoeken die een handje toesteken van begin tot einde (inclusief opkuis).
 • We vragen je een waarborg van 75 euro voor het gebruik van het materiaal en de nette opkuis. Indien geen problemen wordt deze integraal teruggegeven.

Kan je je hierin vinden? Doe minstens twee weken op voorhand je aanvraag hieronder en we contacteren je zo snel mogelijk voor concrete afspraken!

 

  Naam en voornaam:

  E-mailadres:

  GSM-nummer:

  Datum van het feestje (onder voorbehoud) :

  Ik wil mijn gasten volgend aantal bonnetjes trakteren (1 bon = 1,30 euro = 1 consumptie):

  Ik wil mijn gasten volgend aantal vaten bier trakteren (Stella Artois 50L = 200 euro = +/- 180 consumpties):

  Betalingswijze van bonnen/vat en waarborg :

  ==> Indien overschrijving: op BE96 7785 6082 9605 (Krak VZW)

  Rekeningnummer voor terugbetaling waarborg (enkel per overschrijving) :

  Ik ben akkoord met de bepalingen op deze pagina: