Tel je de dagen af tot eind juni? Overleef je op Red Bull van den aldi? Snak je naar de frisse smaak van een pint in je slokdarm? Ken je het verschil niet meer tussen dag en nacht? Vul je je dagen met masturbeersessies?

Holy shit, het ziet er naar uit dat je in “den blok” zit! Het afkicken wordt lastig. Maar naar eeuwenoude gewoonte zorgt Krak voor de korte pijn, met BLACKOUT SUMMER natuurlijk. De perfecte remedie om “in stijl” (kuch) de vakantie in te zetten en die onvergetelijke examenperiode definitief af te sluiten.

Rep je op dinsdag 23 juni na je laatste examen naar Krak. We gaan samen in groepstherapie, vanaf 10u ‘s morgens tot wanneer de al wakkere vogeltjes er jullie aan herinneren om te gaan pitten.

“Maar ik heb dan nog niet gedaan, meneer!” Kom even pauzeren.

Honger? Vanaf ’s middags kunnen jullie terecht bij het kraam van Pasta’muse dat legendarische Paul’s Boutique-hamburgers en verse pasta voor jullie klaarmaakt!

Wij zorgen voor:
✹ Een kingsize zwembad
✹ Paul’s Boutique-hamburgers en verse pasta
✹ Een buitenbar met frisse pintjes (dat mag al eens een halve liter zijn), Desperados, Somersby, échte Red Bull en andere vloeibare substanties
✹ Lekkere cocktails
✹ Volleybal, bumper balls, levend tafelvoetbalspel, … op de evenementenweide van Spikkerelle (in samenwerking met de sport- en jeugddienst van gemeente Avelgem)

♫ LINE UP: ♫
✹12u-14u : In:Gen ft NT
✹14u-16u : EDBO
✹16u-17u : DJ Fatfingaz ft MC B-Ridah
✹17u-19u : Jonezy
✹19u-20u : DREFT PUNK
✹20u-22u : OLB COLLECTIVE
✹22u-00u : DR Unabrow
✹00u-01u30 : MR T
✹01u30-03u : DJ Marshall
✹03u-04u30: Steve Aboki

Jullie zorgen voor de rest.
Deal?

Gepland Fuiven