▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲
Vrienden! Gedaan met alle geheimzinnigheid. Zet nu alvast 5 maart met stip in jullie agenda! Want op deze nu reeds onvergetelijke zaterdagavond vindt een unicum plaats: KUNSTGRASPI

Whut? Kunstgraspi? Neem de woordspeling maar heel letterlijk. In een samenwerking tussen de aspis van Chiro Avelgem en JH Krak kan u een ganse nacht lang lekker dansen, drinken, muilen … op een waar kunstgrasveld!

BELANGRIJK: DRESSCODE: BADJAS én ip ui SLOFFEN
=> gratis shotje + de vestimentaire vrijheid waar u altijd al van droomde tijdens een nachtje weg…
▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼

LINE UP:
▲✿▲20-20U30: DJ LANNY

▲✿▲20u30 – 22u: BUXUS
De allerbekendste onder de buxussen, Rien Coorevits, laat niemand onberoerd met zijn opzwepende mix van de beste discohits!

▲✿▲ 22u – 23u30: MASJAL
Masjal, het alter ego van de iets serieuzere Dj Marshal, laat de boel een eerste keer ontploffen met een mix tussen commerciële house en all time classics.

▲✿▲ 23u30 – 23u40: GYNNASTICA MENTALE PARTYSQUAD 1.0
Voor de volle 10 minuten lang geeft Lloyd, de blonde adinos, je kent hem wel als de überariër, het beste van zichzelf als fitness instructeur. Onvergetelijk hoogstwaarschijnlijk.

▲✿▲ 23u30 – 00u30:FATFINGAZ
‘Cause a little party never killed nobody’ laat Fatfingaz een uurtje lang de beste dancehall nummers de reveu passeren!

▲✿▲00u30 – 2u:DBVDGP
The mangods invites was officieel het afscheid van de legendarische mangods. Voor kunstgraspi maken ze echter een uitzondering en zijn ze terug onder het alias ‘De Bende Van De Groene Parka’. Laat ons allen deze lokale helden met open armen ontvangen en er het allermooiste feest van maken zoals dat enkel bij DBVDGP kan!
▲✿▲ 2u – 2u15: GYNNASTICA MENTALE PARTYSQUAD 2.0
Part two, zo mogelijk nog beter.

▲✿▲ 2u15 – … : OMEROEBETER ft. TROUWFEEST
Een duet tussen de aspileiders dat steevast eindigt met Hey Jude en waar Dire Straits, Gene Thomas en een aantal andere grootmeesters uit de muziekgeschiedenis nooit veraf zijn. Dans het laatste restje energie uit je lijf. Geef reflux een kans en maak plaats voor meer goudgeel gerstenat. Vergeet dat je van je mama al om 1u thuis moest zijn. Alles kapot met Omeroebeter ft. Trouwfeest!

▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲✿▲

Natuurlijk zijn er buiten enkel dansen nog tal van andere activiteiten gepland:
▲✿▲ Toon jezelf van je grootste maxipulder kant en kom tussen 20u en 21u. Wij ondersteunen je dappere poging om op dat vroege uur iedereen al onder tafel te drinken met gratis diljes en bitterballen!
▲✿▲De drankkaarten fungeren als ‘spaarkaarten’. Genoeg gezopen en punten verzameld? Kom dan naar ons kermiskraam in ’t sas en kies 1 van de vele epische prijzen!
▲✿▲ Vele drankacties verspreid doorheen de ganse avond om jullie promilles voldoende op peil te houden.
▲✿▲ Een occasionele garage van tijd tot tijd #garage
▲✿▲Special acts

▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼✿▼
VVK: 3 EURO
ADD: 5 EURO

van tot
Gepland Fuiven