Zeg het voorlezen van je nieuwjaarsbrief bij je bomma al maar af, want Jeugdhuis Krak is er weer met een te gek feestje op Oudejaar! Tickets in voorverkoop online verkrijgbaar hieronder:


Zit je net iets te strak in het pak? Rep je om een nieuw kleedje of kostuum want binnen enkele weken is het om middernacht weer tijd om kusjes en likjes uit te delen bij de start van het nieuwe jaar.

Klaar voor je laatste portie Twerken van 2014? We doen vanaf 22u je billen trillen met niet de minste DJ’s:

Soul Shakers ⋆ (Couleur Café, Laundry Day, Feest in het Park, Polé Polé, Tomorrowland)

http://youtu.be/kYiJ-wB3Z4s
http://www.soundcloud.com/soulshakers

De SoulShakers doen Krak’s baseline ‘Think global, groove local’ alle eer aan. Gebeten door genres uit alle hoeken van de wereld, bewandelden ze een muzikale trip die ver buiten haar landsgrenzen treedt. Van de baile funk uit Brazilië tot kuduro uit Angola, van de UK?Bassment tot de urban scene in de VS. Klaar voor airhorns, heavy bass anthems, exotische vocals en jump-up madness? De Soul Shakers blazen je van je sok met hun electropical beats!

Captain Steel ⋆ (Dranouter, Mano Mundo, Studay, Sfinks Festival)

http://youtu.be/yfzZ0yYpGzo

Captain Steel maakt de avond nòg onvergetelijker! Verwacht je niet aan een luxecruise met champagne, kinderanimatie & gerimpelde bejaarden. Wie het aandurft bij Captain Steel aan boord te stappen kan zich beter voorbereiden op een stevige muzikale trip doorheen de ghetto?s van onze wereld. Zijn tropische reizen garanderen 3 dingen: zweet, stampende global beats & kapotte benen. Be prepared! Er is storm op komst, but Steel ?ll bring you home!

Stereo Troopers ⋆ (Bal du Nord, Bal van Vlaanderen, Saef va, Beurscrashpi)

http://soundcloud.com/stereo-troopers

Voor het eerst op Avelgemse partybodem: de Stereo Troopersss! Na feestjes als Bal du Nord en het Bal van Vlaanderen zetten Arthur en Tore hun muzikale veroveringstocht verder. In de blender: house, commercieel, trap, hip hop en een pak van hun homemade mash-ups. Woooop!

DJ Marshall ⋆ (Laundry Day, Jeugdhuis Krak)

https://soundcloud.com/d-men-1

Let there be house! De eerste uurtjes van 2015 kunnen jullie al dansend in op de vetste electro-house van Nicolas aka DJ Marshall.

Omeroebeter ⋆ (Jeugdhuis Krak, Kulak Cantor)

#halfgescheldisweggesmetengeld #ketsendermdeurdemeur
Enough. Said.

Gepland Fuiven