Wie het legendarische jaareinde vorige keer heeft gemist -of wie het zich gewoonweg niet meer herinnert, geef maar toe- krijgt een nieuwe kans om samen met Jeugdhuis Krak een nieuw jaar in te knallen!

De online voorverkoop is gestopt. Er zijn nog tickets te koop aan de deur voor 10€. Kom vroeg!

▂ ▃ ▅ ▆ █ NYE AVELGEM █ ▆ ▅ ▃ ▂

Oudejaar vieren met je vrienden in een aangename sfeer en tegen een faire prijs, that’s the deal!

Deze plaatjesdraaiers zullen je doen dansen, ringelen en stuiken van de laatste seconden van 2015 tot diep in de eerste morgen van 2016:

∆ Lisa Smolders (Studio Brussel)
Lisa klieft door genres als een kettingzaag door een Stradivarius. Geroemd om haar prachtige haren draait ze door tot de dansvloer een moshpit van zweet, liefde en extase geworden is. Klaar voor ruige rock & roll, dirty disco, nasty new beat, of gewoon de heetste tracks van het moment?

∆ WE ARE PROSTITUTES (Laundry Day, Student Kick-off, Summerfestival, …)
De platenkeuze van We Are Prostitutes is eclectischer dan de garderobe van Madonna en hun sets zo strak aan elkaar genaaid dat je bijna zou vermoeden dat Jeff Hoeyberghs mee achter de draaitafels staat. Van Soulwax over de Beastie Boys tot Daft Punk, de beats van deze mannen zorgen voor een onvergetelijk nieuwjaar.

∆ STYLISTIC (Dour Festival, FihP, Charlatan, RedBull, …)
Not the one to stick to one trick! Met zijn perfecte mix van de fijnste Hip hop, reggae, dancehall en disco platen zet Stylistic elke plaats, waar ook ter wereld, probleemloos op zijn kop. Wees gerust: op oudejaar zal het bij ons niet anders zijn!

∆ DJ Marshall (Blackout, Jeugdfeesten Gullegem, …)
Kind aan huis tijdens onze oudejaarsfeestjes, en ook dit jaar kan hij niet ontbreken: DJ Marshall. Op 31 december zet hij zijn passie voor muziek om in pure energie. Let there be house!

∆ DREFT PUNK (Discotheca)
Dreft Punk aka Jeroen en Michiel maken het feest compleet. Familiefeest op nieuwjaar? Afzeggen die handel.

↳ Tickets: 10€ . De voorverkoop start binnenkort!

Gepland Fuiven