De eerste uren van 2017 vier je met je vrienden in een onvergetelijke sfeer en tegen een faire prijs, that’s the deal!

►► MUSIC ►►

∆ GUNTHER D (Studio Brussel)
∆ MADDIS (Red Bull / De Viking Gent)
∆ EAGLE OF THE NIGHT (Galabal Howest / Jeugdfeesten Gullegem)
∆ DEEJAY MR. T (MNM / Risoul)
∆ STEVE ABOKI (Woeps Boem / Prom)
∆ OMEROEBETER (Chiroics / Backdoor Buzze)

►► ATMOSPHERE ►►

∆ L-Acoustics soundsystem
∆ Ledwall by Spacemakers
∆ Special effects & indoor pyro
∆ Bewaakte vestiaire
∆ Cocktails & bottles
∆ …

►► TICKETS ►►

Geen reservatiekosten en gratis glas Cava bij aankomst!

►► ARTIST INFO ►►

 

∆ GUNTHER D (Studio Brussel)

 

De scheldbarak van Studio Brussel. Soms schaamteloos irritant maar vooral hilarisch amusant. Hij zal onze dansvloer voorzien van de beste stampers. Zijn eigen muzikale creaties mag je niet te serieus opvatten en wie kan blijven stilstaan bij de Ultieme Botsautomixen? Absoluut verboden om te “blijven zitten tijdens het draaien”. Door de muur en terug met niemand minder dan de enige echte… Gunther D! Allejoppaaa!

 

∆ MADDIS (Red Bull / De Viking Gent)

 

Als resident van de Viking is hij één van de godfathers van het Gentse nachtleven. Sinds 2012 mag hij zich de officiële Belgische Red Bull deejay noemen en zie je hem aan het werk op een shitload aan evenementen, festivals en clubs. Ook in het buitenland (Egypte, Bulgarije, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, …) is hij een graag geziene gast. In zijn rugzak funky platen, lekkere disco classics en commerciële house bangers.

 

∆ EAGLE OF THE NIGHT (Galabal Howest / Jeugdfeesten Gullegem)

 

De DJ-contests die op zijn naam staan zijn bijna niet meer op een hand te tellen (K-town, Kiekenfuif, …). Ook Den Chips, de Zweetkelder, de Yucca, de Stradivarius en Delta zijn meerdere malen hun dak verloren sinds hij er af en toe DJ is. In Avelgem vooral bekend voor zijn fijne feestjes in de Mimo en nu eindelijk eens op ons podium. Geen random allround party DJ, maar de enige echte Eagle of the Night!

 

∆ DEEJAY MR. T (MNM / Risoul)

 

De afgelopen jaren overwinterde hij in skigebied Risoul als resident DJ, maar dit jaar maakt hij samen met ons de overgang van oud naar nieuw. Naast een occasionele ‘live underwear session’ op YouTube ken je hem ongetwijfeld van de vele feestjes in Krak of in één andere club. Zijn mixtapes hoor je vaak op MNM. Verslaafd aan sushi, zijn vriendin en FC De Kampioenen. Shake shake shake that booty met Deejay Mr. T!

 

∆ STEVE ABOKI (Woeps Boem / Prom)

 

Kwaliteit van eigen bodem. Wat startte als een grap is uitgedraaid tot een zekerheid op het podium van de beste lokale feestjes. Woeps Boem, 50 dagen, 100 dagen, Prombal, Blackout, … Heb je nog niet gedanst op Steve Aboki, dan kamp je wellicht met een sociale afwijking. Op NYE kan je je schade inhalen.

 

∆ OMEROEBETER (Chiroics / Backdoor Buzze)

 

Genoemd naar de gelijknamige godendrank en nog steeds onder het motto “half geskeld is weggesmeten geld”. Faute skijven en voor de rest eigenlijk gewoon… schaamteloos. Einde.

van tot
Gepland Fuiven
Google Maps