Koop snel je ticket zodat je er zeker bij kan zijn! Vorige jaren was NYE uitverkocht!

Verlang je ook al weer tot het einde van het jaar?! Piekfijn uitgedost als een gentleman of partyqueen komen we samen voor een onvergetelijke overgang! Buiten ijzig koud, binnen stomend heet. Samen tellen we af en dansen we tot de eerste ochtend van het nieuwe jaar! Byebye 2019, hello 2020!

►► MUSIC ►►

🎶 Skyve ft. Flo Windey (Studio Brussel, Rock Werchter, Pukkelpop)
🎶 Vunzige Deuntjes Soundsystem (Club Ampere)
🎶 Robert Abigail & MJ The Unique (Tomorrowland)
🎶 Da Rick (Kamping Kitsch, Dance D-Vision, Totally ’90s)
🎶 DJ Creator (MNM, Hype-O-Dream, Niche Club)
🎶 Michiel Cnudde (Hype-O-Dream, Dreambeats Festival)
🎶 Twin Pixie (NYE DJ-contest winner)

►► ATMOSPHERE ►►

✔️ Volledig ingerichte chill out room
✔️ Photobooth
✔️ Bewaakte vestiaire
✔️ Afgewerkte inkleding
✔️ Bancontact / Payconiq
✔️ LED-screens & countdown door Spacemakers
✔️ Confettishots, CO2-jets & indoor vuurwerk
✔️ Cocktailbar
✔️ Gratis party gadgets

►► ARTIST INFO ►►

Skyve ft. Flo Windey

Een introductie hebben ze niet nodig. Hij is de ‘chef muziek’ van Studio Brussel en hopeloos verslaafd aan vettige basslijnen, trap, twerk en drum-‘n-bass. De koning van de mash-ups, edits en vunzige feestjes van de kleinste club tot de grootste festivals. Maar daar stopt het niet. Hij laat zich op NYE vergezellen door een vrouwelijk Instagramfenomeen. Je kent ze wellicht ook van de Youtube-reeks ‘Flowjob’ maar daarnaast houdt ze ervan mensen tot diep in de nacht te entertainen. Een straffe madam met een ‘let’s get this party started’-attitude. Doe je mee met… Skyve ft. Flo Windey?!

Vunzige Deuntjes Soundsystem

Ze zijn helemaal ready om de Spikkerelle-serre hotter dan hot te maken. Hét partyconcept van het moment komt uit Nederland en is erop gericht om je te laten ontsnappen aan de dagelijkse sleur met de heetste hiphop-platen van het moment. Je kon ze eerder al vinden in de Antwerpse club Ampere maar dit jaar spreidt het concept zijn vleugels om als soundsystem te landen op de Vlaamse en Nederlandse festivals. Niet alleen houden ze hun eigen festival dit jaar in Amsterdam, op NYE gooien ze met een stevige dosis hip-hop, r&b, afro en dancehall tunes. Ben jij klaar voor veel vunzigheid, het betere schuurwerk en een aanstekelijk feestje? Compleet LIT… Vunzige Deuntjes Soundsystem!

Robert Abigail & MJ The Unique

Als er een gevestigde waarde is in de Belgische dance scene, dan is hij het wel! Met gouden platen in zijn rugzak door legendarische hits als de ‘Mojito song’ en ‘Merenque’ is deze grote meneer niet enkel top-DJ maar ook wereldbekend producer. Support van artiesten als Dimitri Vegas, Yves V., Quintino en Wolfpack en releases op grote platenlabels kunnen dit enkel maar bevestigen. Of het nu Europa, Rusland, Azië of Noord-Afrika is, iedere club of festival zet hij in vuur in vlam met originele en kwaliteitsvolle sets. Op 31 december exclusief in Avelgem… Robert Abigail met good
vibes en support van MJ The Unique!

Da Rick

Hij is dé act die op NYE nog lang zal nazinderen! Deze knettergekke en altijd feestende Neder-Belg was in de nineties en nillies samen met Da Boy Tommy het feestbrein achter meer dan 15 Belgische Ultratop 20 hits. Remember Halloween? Candyman? Bill & Monica? Jullie gaan sowieso wild op de dikste feestklassiekers. Van Sportpailes tot groot festival en van fuifzaal tot feesttent: met meer dan 1 000 optredens over de hele wereld is zijn ervaring de garantie tot feest! Samen met DJ Furax sloot hij vorig jaar de mainstage van Kamping Kitsch Club af en ook op NYE wordt het lekker stampen tijdens de laatste uurtjes. Let’s Get Ready to Rumble… met Da Rick!

DJ Creator

Deze kanjer kan en mag wederom niet ontbreken op NYE! Voor de derde keer op rij is zijn plaats achter de DJ-booth al lang gereserveerd… Bij MNM start to DJ 2019 schopte hij het tot de tweede plaats maar voor jullie is hij ongetwijfeld de nummer één! Niet meer weg te denken op feestjes in Krak en ook in Niche Club, Klub XIII, Lucky7, Bar-A-Bar en festivals als Hype-o-Dream is hij intussen DJ aan huis. Van oud naar nieuw zoals het hoort te zijn met… the one and only… DJ Creator!

Michiel Cnudde

Last but not least. Geboren en getogen in Waregem en ondertussen een vaste waarde in het DJ-circuit! Sinds zijn 15de verslaafd aan zijn mengpaneel. Nog geen anderhalf jaar sleepte hij de eerste plaats op een DJ-contest in de wacht waarna er nog zes volgden.
Door een onafhankelijke organisatie werd hij, gekozen uit 250 kandidaten, gekroond tot Beste DJ van Vlaanderen waarna de Waregemnaar furore maakte in het zonnige Lloret De Mar. Ondertussen speelt hij als dertiger zowat alle grote clubs en festivals plat en komt ook de producer in hem langzaam maar zeker tot leven. De laatste beats op NYE zijn weggelegd voor… Michiel Cnudde!

Twin Pixie

Not a twin. Not a pixie. Finalist van de Stubru DJ-battle voor Tomorrowland 2019 en ook tijdens de NYE DJ-contest mocht ze uit tientallen inzendingen aantreden als finaliste. De concurrentie was hard maar door het unaniem enthousiasme van de jury kon ze zegevieren! Geen USB-toestanden voor deze deerne. Ze schrijft, producet en performt tropical electronic music met als extraatje live zang, basgitaar en percussie. Geïnspireerd en geholpen door muzikanten uit verschillende hoeken zoekt ze naar de perfecte dance tracks en pop songs. Van Lady Gaga over David Bowie tot Avicii, muzikaal is ze de perfécte warming-up voor jouw oudejaar. Let’s groove met… Twin Pixie!

van tot
Gepland Fuiven