BACKDOOR BUZZE is terug! Het feest wordt dikker dan je toekomstige schoonmoeder; de ambiance vetter dan de doorsnee pitta Kapsalon. Vijf ondergewaardeerde muzikale acts op het podium, één psychisch gestoorde presentator, een paar honderd uitzinnige feestbeesten die zich spastisch rond je heen bewegen. Zeg dat weekje Blankenberge met je ouders maar af: er zijn betere manieren om je zomer in te zetten!

21u00 – 21u30: Vic ‘Singer-Songwriter’
22u00 – 23u00: Bizkit Park
23u30 – 00u00: Zanger Rinus
00u00 – 01u00: DJ Yolotanker
01u00 – 02u30: Peppi & Kokki
02u30 – … :

Presentatie: Jens Dendoncker

ZANGER RINUS
‘Hey Marlous!’, ‘Met Romana op de scooter!’, ‘Het meisje van de oliebollenkraam!’. Wie krijgt geen spontane neiging om alle stoelen aan de kant te zwieren, een vat bier aan te sluiten en een polonaise te starten? Met honderdduizenden views op Youtube en optredens tijdens programma’s als De Wereld Draait Door is hij intussen één van Nederlands populairste zangers. De melodieën van zijn nummers zijn vaak gebaseerd op Duitse Schlager-hits of liedjes van Vader Abraham. De tekst, waarin hij zijn liefde voor rijpe dames niet onder stoelen of banken steekt, zingt hij vervolgens in bij een studio in Friesland. Na jaren op ons verlanglijstje konden we hem ein-de-lijk strikken. Backdoor Buzze, het wordt legendarisch met… ZANGER RINUS!!

BIZKIT PARK
Backdoor Buzze staat zoals altijd garant voor een stevige portie afbraakwerken. Ze omschrijven zichzelf als ‘Earth’s mightiest Nu-Metal tribute band’ en dat is een understatement. Klaar om er in Krak losjes over te gaan. Complete mayhem, niks anders dan de zotste riffs komen jullie richting uit. Gelukkig zijn er pintjes om af te koelen en je keel te smeren. Keep rollin’ rollin’ rollin’ en hou je klaar voor: Bizkit Park!

DJ YOLOTANKER
Klaar om Krak in een ‪#‎YOLO‬-paradijs te veranderen. Gewapend met de beste polonaiseschijven, meezingers, klassiekers en een overstuurde 909 basdrum. In de vakpers omschreven als “de beste producer en live DJ ooit”, mede dankzij zijn remix van het Onze Vader en de internetsensatie ‪#‎AMEN‬. Ook de “Voor het volk”-remix van het 2016 EK-lied van Dimitri Vegas & Like Mike kon genieten van 25 000 views op 2 dagen tijd. Naar eigen zeggen te duur voor feestjes, maar Backdoor kon hem strikken. Klaar voor hardstyle uit Herentals?!

VIC SINGER SONGWRITER
De opener van Backdoor Buzze straalt één en al seks uit. Hij lijkt geradicaliseerd maar is bij de inlichtingendiensten gekend als totaal ongevaarlijk. De Avelgemse Scheldemeersen heeft hij na zijn zwerversperiode geruild voor de hoofdstad van West-Vlaanderen, al kan je hem wel nog af en toe terugvinden rechts aan de toog van Krak. Na het huiskamerconcert van Forward in zijn garage kon zijn comeback niet uitblijven. Klaar om jullie harten te veroveren!

van tot
Gepland Optredens