Het verrast ons iedere keer opnieuw, zoveel jong talent dat verscholen zit in ons klein belgen landje! Daarom willen we jonge bands een kans geven hun kunnen te laten zien en horen in ons Jeugdhuis.
Kom dansen op de eerste Backdoor Sessions in het thema Gipsyfolk. Een lowbudget, maar o zo leuke avond vol muziek en bier. Hoera!

►Motivo Loco:
Vier jonge dames uit Oostende met minstens dubbel zoveel instrumenten zorgen voor bijzonder aanstekelijk gipsy folksongs waarop je niet kan blijven stilstaan.

De band werd last minute opgericht om te kunnen deelnemen aan Kunstbende 2014. Net op tijd een naam & nummer gecreëerd en wegens succes (finale gehaald !) sloegen de meiden aan het liedjesschrijven.

Ondertussen hebben ze na een productieve zomer een volwaardige set waarmee ze beslist deze wereld wat mooier zullen maken.

►Mama Rosa:
Dacia-core met gypsy / balkan / zorro – invloeden, zo omschrijven ze zich zelf. Een leuk viertal die eveneens covers en eigen nummers brengt, dit op een zeer eigenwijze manier. Vele instrumenten komen tijdens hun optredens aan bod en dit zorgt voor een unieke, ludieke sfeer die je bij weinig andere bands te zien krijgt. Er kan zelfs eens een danspasje van af, zeker de moeite waard dus!

Gepland Optredens