Kom terug uit je kot en laten we nog iets maken van deze zomer! We konden niemand minder dan Brihang met support van Low G & Chillow voor jullie strikken. Laat je meeslepen door hun zalige muziek en zotte teksten op het Zomerplein naast Spikkerelle en Jeugdhuis Krak (Scheldelaan, Avelgem). Lekker chillen, eten en drinken op het zomerterras terwijl je geniet van veilige optredens in open lucht!

Koop je tickets zoveel mogelijk per bubbel! Wacht niet lang, beperkt aantal tickets!

Brihang

De artistieke duizendpoot Brihang onderscheidde zichzelf sinds het verschijnen van zijn debuutalbum als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken. Vorig jaar kwam de absolute doorbraak met het tweede album ‘Casco’. Singles ‘Steentje’, ‘Oelala’ en ‘Rommel’ werden stuk voor stuk opgepikt en gretig afgespeeld op alle radiozenders. Maar liefst zes MIA-nominaties haalde hij dit voorjaar binnen! Een duidelijk teken tot welke categorie hij zich mag rekenen. Met ‘Casco’ onder de arm, trok Brihang langs Vlaamse clubs. Zowel zijn najaars- als zijn voorjaarstournee – met onder meer stops in de AB, de Vooruit, het Depot en de Roma – waren weken op voorhand uitverkocht. Brihang toonde tijdens beide tours zijn meesterschap als live-artiest, met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt!

Low G & Chillow

In het voorjaar van 2019 beslisten freestylers Low G (Bestn vant Westn, EOW Brussel) & Chillow om de handen in elkaar te slaan. Ze namen de tijd om de sfeer van hun muziek te bepalen. Het duo voelde al snel waar hun raakvlak lag en er werden steeds meer tracks in die richting afgewerkt. Dit werd hun fundament voor hun eerste EP ‘WOARDE’. Ze releasten een drietal maand geleden al hun eerste single ‘Utgesproken’. Met dit nummer maakten ze depressie bespreekbaar. Het duo kon een stuk van zichzelf in deze topic terugvinden, vandaar dat de samenwerking mooie resultaten met zich meebracht. Niet veel later kondigden ze de tweede single ‘KGA2’ aan. Een nummer dat al meer aantoonde wat de toon van het album zou zijn: donkere beats en harde lines met een agressieve ondertoon. 2020… ze zin ter plekke!

Corona-maatregelen:

 • De deuren van het Zomerplein gaan open om 19.30u. Wie vroeg komt, heeft de beste plaatsen. De voorstelling begint om 20.30u. Vormt er zich een wachtrij aan de ingang, hou dan voldoende afstand van je voorgangers.
 • We vragen ons publiek om een mondmasker mee te brengen en dit te dragen als de afstand van 1,5 meter niet kan bewaard worden bijvoorbeeld bij toiletbezoek en bij zwaar regenweer als er geschuild zou worden in de sheltertent. Tijdens de voorstelling is het dragen van een mondmasker niet verplicht wanneer je op je stoel zit.
 • Je hebt tickets gekocht per bubbel van maximaal 15 personen en zit hiermee samen. Je gaat per bubbel het terrein binnen. Is je gezelschap nog niet compleet, dan wacht je even. Tussen de verschillende bezoekersbubbels garanderen we 1,5 meter afstand. Omwille van die reden mogen de stoelen dan ook niet verzet worden.
 • Alles gaat door in openlucht. Voorzie daarom indien nodig een trui, regenjas, paraplu …
 • We vragen om drankbonnen zoveel mogelijk met Bancontact te betalen. Doe dit aan de drankbonnenstand voor je plaatsneemt aan je tafel. Het is de bedoeling dat je daarna zoveel mogelijk blijft zitten. Drankjes worden voor en na de voorstelling aan tafel bediend.
 • We vragen om, bij het verlaten van het terrein, de nodige afstand te bewaren. Onze medewerkers zorgen voor een vlotte begeleiding naar de uitgang.
 • Heb je ter plekke nog vragen over je bezoek? Spreek dan zeker één van onze medewerkers aan. Je herkent ze aan hun Krak t-shirt, schort of badge.
 • Conform de huidige maatregelen zijn we verplicht om de contactgegevens van iedereen die aanwezig was 30 dagen bij te houden. De persoon die de tickets aankocht, is indien nodig ook verantwoordelijk voor het bezorgen van de gegevens van alle personen voor wie hij tickets aankocht en die tijdens de voorstelling deel uitmaakten van zijn bubbel. Contactgegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing.
 • Wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag je de voorstelling helaas niet bezoeken:
 • Heb je de afgelopen 24 uur verkoudheidsklachten, zoals : neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, en/of verhoging of koorts?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Is één van bovenstaande situaties van toepassing dan vragen we je om thuis te blijven.

 

van tot
Gepland Optredens