Buiten wordt het kouder; tijd voor opnieuw een gezellig avondje comedy in het jeugdhuis! Deze keer presenteren niemand minder dan Dries Heyneman en Lukas Lelie hun gloednieuwe voorstellingen in try-out aan het Avelgemse publiek!

Dries Heyneman startte met het cabaretduo ‘Ter Bescherming van de Jeugd’. Hij schreef mee aan verschillende Tv-programma’s, waaronder BEVERGEM waarin hij de veelbesproken rol van Kurt vertolkte. Momenteel is hij te zien in ‘De 16’ op Canvas. Heyneman zit boordevol briljante ideeën. Ideeën die hij tijdens zijn voorstelling met jou wil delen. Ook al heeft niet iedereen, zeker niet Jenny, begrip voor zijn manier van denken …

Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij een en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde (Humo’s Comedy Cup, …). Vier jaar later is het leven er niet veel makkelijker op geworden, dit levert extra veel onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes op.

Tickets: 10€ // te koop via de webshop van Spikkerelle.

De Comedy Night is een samenwerking tussen Jeugdhuis Krak en de dienst Jeugd en Cultuur van de gemeente Avelgem.

Gepland Optredens
Google Maps