We sluiten de zomer af met twee gouden muzikale acts! De enige echte Portland en Mooneye (solo) spelen voor jullie een zomerse set op ons podium! Laat je meeslepen door hun dromerige muziek op het Zomerplein naast Spikkerelle en Jeugdhuis Krak (Scheldelaan, Avelgem). Lekker chillen, eten en drinken op het zomerterras terwijl je geniet van veilige optredens in open lucht!

Koop je tickets zoveel mogelijk per bubbel van zes personen! Wacht niet lang, beperkt aantal tickets!

PORTLAND

Het gaat hard voor Portland, sinds ze genomineerd waren voor de finale van Humo’s Rock Rally (2016) en de StuBru-wedstrijd ‘De Nieuwe Lichting’ (2018) wonnen. Clubtours verkopen vlot uit en de grote festivalpodia volgden (Rock Werchter en Pukkelpop). Hun debuutalbum ‘Your Colours Will Stain’ toont wie Portland is: stijlvol gearrangeerde dromerige indierock, funky elektro, groots en episch. De tijdloze en melancholische songs van de band typeren zich door de fabelachtige samenzang van Jente Pironet en Sarah Pepels.Wondermooi, uniek én live op hun best!

MOONEYE (SOLO)

Tijdloze, sublieme songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. De gouden stem van Michiel Libberecht. In januari 2019 won Mooneye ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel met ‘Thinking About Leaving’, een oorwurm die zich dankzij veel airplay nu al in het collectieve belpopgeheugen heeft genesteld. Ook in het buitenland mochten de luisteraars van 3FM Alt. (NL) en Radio Eins (D) kennismaken met de hoogst verslavende liedjes van Mooneye. Live oversteeg Mooneye de hooggespannen verwachtingen. Een felle festivalzomer bracht hen op de podia van o.a. Rock Zottegem, Rock Herk, Dranouter en Leffingeleuren, en ze sloten het jaar af met twee uitverkochte optredens in de AB Club en de Gentse Charlatan.

Corona-maatregelen:

 • De deuren van het Zomerplein gaan open om 19.30u. Wie vroeg komt, heeft de beste plaatsen. De voorstelling begint om 20.30u. Vormt er zich een wachtrij aan de ingang, hou dan voldoende afstand van je voorgangers.
 • We vragen ons publiek om een mondmasker mee te brengen en dit steeds te dragen. Enkel bij consumptie mag het mondmasker afgezet worden.
 • Je hebt tickets gekocht per bubbel van maximaal 6 personen en zit hiermee samen. Je gaat per bubbel het terrein binnen. Is je gezelschap nog niet compleet, dan wacht je even. Tussen de verschillende bezoekersbubbels garanderen we 1,5 meter afstand. Omwille van die reden mogen de stoelen dan ook niet verzet worden.
 • Alles gaat door in openlucht. Voorzie daarom indien nodig een trui, regenjas, paraplu …
 • We vragen om drankbonnen zoveel mogelijk met Bancontact te betalen. Doe dit aan de drankbonnenstand voor je plaatsneemt aan je tafel. Het is de bedoeling dat je daarna zoveel mogelijk blijft zitten. Drankjes worden voor en na de voorstelling aan tafel bediend.
 • We vragen om, bij het verlaten van het terrein, de nodige afstand te bewaren. Onze medewerkers zorgen voor een vlotte begeleiding naar de uitgang.
 • Heb je ter plekke nog vragen over je bezoek? Spreek dan zeker één van onze medewerkers aan. Je herkent ze aan hun Krak t-shirt, schort of badge.
 • Conform de huidige maatregelen zijn we verplicht om de contactgegevens van iedereen die aanwezig was 30 dagen bij te houden. De persoon die de tickets aankocht, is indien nodig ook verantwoordelijk voor het bezorgen van de gegevens van alle personen voor wie hij tickets aankocht en die tijdens de voorstelling deel uitmaakten van zijn bubbel. Contactgegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing.
 • Wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag je de voorstelling helaas niet bezoeken:
 • Heb je de afgelopen 24 uur verkoudheidsklachten, zoals : neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, en/of verhoging of koorts?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Is één van bovenstaande situaties van toepassing dan vragen we je om thuis te blijven.

 

van tot
Gepland Optredens