Een ganse avond vol stand-up comedy van de bovenste plank! In samenwerking met Dienst Jeugd & Cultuur van de gemeente Avelgem.

Han Solo:
als Vlaanderens eerste extreem-rechtse stand-up comedian. Steevast staat Han Solo op de barricades, gaat hij zijn volk voor, reikt hij oplossingen aan de verziekte politiek en brengt hij komisch heil om de gemoederen te bedaren.

Erhan Demirci: in zijn stand-up comedians ontziet Demirci geen enkel onderwerp. Niet enkel politiek en migratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert deze comedian des te meer.

William Boeva: als een ware stand-upper geeft de dwerg zijn eigen klare kijk op de wereld. Hilarisch in zijn bevindingen en messcherp voor zowel de aanstarende medemens als zichzelf. Met een mond groter dan zijn gestalte, wil hij de mensen zijn ‘soort’ laten kennen. Want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…

Jens Dendoncker: Jens begon zijn prille carrière als MC van verschillende rockrally’s en concertenreeksen waaronder Backdoor, waarna hij door verschillende bands en organisators werd aangemoedigd om stand-up comedy acts te gaan brengen. Al snel kon hij her en der wat voorprogramma’s versieren voor onder meer Ygor, Steven Mahieu en Henk Rijckaert. Hij won op 5 april 2014 de eerste editie van de Humorklas op Radio 2, waar hij gecoacht wordt door Wouter Deprez.

Prijsinformatie

10 euro ADD / 8 euro VVK / 5 euro jongerenabonnement Spikkerelle

Tickets verkrijgbaar in het jeugdhuis tijdens de openingsuren.

 

Gepland Optredens