Freddy keert van de grootste schouwburg terug naar de toog! We nodigen hem dan ook graag uit in Krak voor een beestig avondje comedy in het jeugdhuis. Met Piet De Praitere als voorprogramma. Gieren en grollen met dé centrale figuren van Bevergem!

Tickets: Wacht niet lang, vorige edities uitverkocht!

Freddy De Vadder

Niemand wil een exemplaar in huis, maar elke toeschouwer hangt aan Freddy’s besnorde lippen als hij in ongekuist West-Vlaams tegen heilige huisjes schopt. Vanuit de onderbuik van de maatschappij komt de pinten drinkende kettingroker met choquerende, maar verrassend intelligente inzichten voor de dag. Wuk?!

Piet De Praitere

Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Een tijd terug verscheen zijn eerste dvd Gekapt en bracht hij een boek uit waarin zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar zijn gebundeld. Ondertussen kennen we hem ook als Claude Delvoye uit Bevergem (Canvas) en maakte hij samen met Dries Heyneman zijn eigen programma Lookalikes (2BE). Hij zal humor voor jullie brengen met elke vezel van zijn lichaam en hij zal jullie nooit ofte nimmer teleurstellen!

Gepland thema avond