Aan het begin van 2020 bleven we niet gespaard van de ene tegenslag na de andere. Het lachen was ons bijna vergaan… maar het virus is zo goed als verslagen en de zomer is eindelijk begonnen. Tijd om eindelijk terug uit je kot te komen en je klaar te maken voor een avond vol plezier met stand-up comedy van de enige echte Han Solo! Han solo komt naar ‘Avelgem Zomert’ met een flitsende show, die brandend actueel is! Han solo kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hoe moet het nu verder?

Han Solo parkeert zijn mobilhome op het Zomerplein naast Spikkerelle. Spreken we af om in een gezamenlijke deuk te liggen, in openlucht en veilig?! Scroll naar onder voor de Corona-maatregelen.

Koop je tickets zoveel mogelijk per bubbel! Wacht niet lang, vorige edities uitverkocht!

Tijdens de lockdown ging Han solo in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden één van de belangrijkste behoeften is van ons allemaal werd al heel snel duidelijk. De filmpjes werden een internethype, gingen viraal en werden meer dan 3 miljoen keer bekeken!

Corona-maatregelen:

 • De deuren van het Zomerplein gaan open om 19.30u. Wie vroeg komt, heeft de beste plaatsen. De voorstelling begint om 20.30u. Vormt er zich een wachtrij aan de ingang, hou dan voldoende afstand van je voorgangers.
 • We vragen ons publiek om een mondmasker mee te brengen en dit te dragen als de afstand van 1,5 meter niet kan bewaard worden bijvoorbeeld bij toiletbezoek en bij zwaar regenweer als er geschuild zou worden in de sheltertent. Tijdens de voorstelling is het dragen van een mondmasker niet verplicht wanneer je op je stoel zit.
 • Je hebt tickets gekocht per bubbel van maximaal 15 personen en zit hiermee samen. Je gaat per bubbel het terrein binnen. Is je gezelschap nog niet compleet, dan wacht je even. Tussen de verschillende bezoekersbubbels garanderen we 1,5 meter afstand. Omwille van die reden mogen de stoelen dan ook niet verzet worden.
 • Alles gaat door in openlucht. Voorzie daarom indien nodig een trui, regenjas, paraplu …
 • We vragen om drankbonnen zoveel mogelijk met Bancontact te betalen. Doe dit aan de drankbonnenstand voor je plaatsneemt aan je tafel. Het is de bedoeling dat je daarna zoveel mogelijk blijft zitten. Drankjes worden voor en na de voorstelling aan tafel bediend.
 • We vragen om, bij het verlaten van het terrein, de nodige afstand te bewaren. Onze medewerkers zorgen voor een vlotte begeleiding naar de uitgang.
 • Heb je ter plekke nog vragen over je bezoek? Spreek dan zeker één van onze medewerkers aan. Je herkent ze aan hun Krak t-shirt, schort of badge.
 • Conform de huidige maatregelen zijn we verplicht om de contactgegevens van iedereen die aanwezig was 30 dagen bij te houden. De persoon die de tickets aankocht, is indien nodig ook verantwoordelijk voor het bezorgen van de gegevens van alle personen voor wie hij tickets aankocht en die tijdens de voorstelling deel uitmaakten van zijn bubbel. Contactgegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing.
 • Wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag je de voorstelling helaas niet bezoeken:
 • Heb je de afgelopen 24 uur verkoudheidsklachten, zoals : neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, en/of verhoging of koorts?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Is één van bovenstaande situaties van toepassing dan vragen we je om thuis te blijven.

 

van tot
Gepland thema avond