“De show die niet had mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien.”

Drie golven, twee lockdowns en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen. In de verderzetting en uitbreiding van deze coronaspecial vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de COVID-19 pandemie en de lockdowns in ons land. Laat ons dat virus met al zijn gevolgen nog eens goed uitlachen!

Na de succesvolle doortocht van Han Solo vorig jaar, brengt niemand minder dan Xander De Rycke zijn show op het Zomerplein naast Spikkerelle. Spreken we af om in een gezamenlijke deuk te liggen, in openlucht en veilig?! Scroll naar onder voor de Corona-maatregelen.

Koop je tickets zoveel mogelijk per bubbel van maximum 8 personen! Wacht niet lang, vorige edities uitverkocht!

• De deuren van het Zomerplein gaan open om 20.45u. Kom stipt: de show begint om 21.15u, daarna gaan de deuren dicht. Vormt er zich een wachtrij aan de ingang, hou dan voldoende afstand van je voorgangers.

• We vragen ons publiek om een mondmasker mee te brengen en dit steeds correct te dragen. Enkel wanneer je neerzit mag het mondmasker afgezet worden.

• Je hebt tickets gekocht per bubbel van maximaal 8 personen en zit hiermee samen. Je gaat per bubbel het terrein binnen. Is je gezelschap nog niet compleet, dan wacht je even. Tussen de verschillende bezoekersbubbels garanderen we 1,5 meter afstand. Omwille van die reden mogen de stoelen dan ook niet verzet worden.

• Alles gaat door in openlucht. Voorzie daarom indien nodig een trui, regenjas, paraplu …

• Dorst? Drankjes worden voor en na de voorstelling aan tafel bediend, niet tijdens de voorstelling.

• We vragen om, bij het verlaten van het terrein, de nodige afstand te bewaren. Onze medewerkers zorgen voor een vlotte begeleiding naar de uitgang.

• Heb je ter plekke nog vragen over je bezoek? Spreek dan zeker één van onze medewerkers aan. Je herkent ze aan hun Krak t-shirt, schort of badge.

van tot
Gepland thema avond